Διαφήμιση
Πέμπτη, 27 Μάιος 2010 10:39

Νέα σειρά TT+ από την RCF

Με τη νέα σειρά TT+ High Definition Touring & Theatre, η RCF θέτει νέα στάνταρ στα συστήματα touring sound ως προς τους τομείς της ισχύος, του μεγέθους, του βάρους και βεβαίως της ηχητικής πιστότητας...
Ολα τα μοντέλα περιλαμβάνουν τα νέας γενιάς driver της RCF που διαθέτουν διευρυμένη ικανότητα πρόσληψης ισχύος και μαγνητικά συστήματα νεοδυμίου, ενώ διαθέτουν και ενσωματωμένα ενισχυτικά με switching τροφοδοτικά και λειτουργία σε τάξη D που τα καθιστά πανίσχυρα και ανάλαφρα. Αντίστοιχα, οι DSP επεξεργαστές είναι floating point, ενώ μέσω της ειδικά κατασκευασμένης από την RCF κάρτας δικτύου, ο χρήστης μπορεί μέσω του πρωτοκόλλου RDNet να παρακολουθεί και να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο όλες τις παράμερους και τις λειτουργίες του συστήματος.

Το TTL55-A line array & TTS56-A sub
To TTL55-A αποτελεί ένα 3δρομο line array σύστημα, με την κάθε καμπίνα να φιλοξενεί 6 μεγαφωνικές μονάδες και η συνολική ισχύς του ενσωματωμένου τελικού να ανέρχεται στα 3500 Watt.
Σε κάθε καμπίνα TTL55-A φιλοξενούνται δυο 12ιντσα γούφερ με 4ιντσο πηνίου φωνής και μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου, ένα 10ιντσο midrange με πηνίο φωνής 3,5" ιντσών και μαγνήτη νεοδυμίου, ενώ για της υψηλές χρησιμοποιούνται 3 compression drivers 1,5 ίντσας με πηνίο φωνής 2,5 ιντσών. Οσο για το ενεργό υπογούφερ TTS56-A με τα δυο γούφερ των 21ιντσών, αυτό διαθέτει θηριώδη αποθέματα ισχύος (όπως χαρακτηριστικά τονίζει η RCF, πρόκειται για την υψηλότερη ισχύ που έχει ενσωματωθεί ποτέ σε ενισχυτικό οδήγησης υπογούφερ) που φτάνουν τα 6800 Watt.

TT45-SMA
Πρόκειται για το High Output stage monitor της σειράς, το οποίο είναι ένα δίδρομο ενεργό μόνιτορ ιδιαίτερα χαμηλού προφίλ, με διάγραμμα κάλυψης 90° x 40° σε οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα. «Φοράει’ δυο 12ιντσα γούφερ με πηνίο φωνής 3,5 ιντσών, ενώ για τις υψηλές χρησιμοποιεί ένα compression driver τιτανίου με πηνίο φωνής 3 ιντσών ενώ ο ‘λαιμός’ της χοάνης φόρτισης έχει διάμετρο μιάμιση ίντσα. Ο τομέας πάντως που διαπρέπει σύμφωνα με την RCF, είναι ότι προσφέρει «Maximum output per size» συγκρινόμενο με όλα τα μόνιτορ της αγοράς. Η ισχύς των ενσωματωμένων ενισχυτών ανέρχεται στα 1500Watt (1000 Watt για τα δυο 12άρια γούφερ και 500watt για το HF driver), ενώ ενσωματώνει συστήματα προστασίας όπως Soft limiter και RMS protection.

RDNet
Πρόκειται για την κάρτα δικτύου που έχει αναπτύξει και κατασκευάσει η ίδια η RCF, και μέσω του πρωτοκόλλου RDNet μπορεί να ελέγξει όλα τα ηχεία της σειράς TT+ και φυσικά όλες τις παραμέτρους (όπως gain, equalisation και delay) των ενσωματωμένων ενισχυτών της κάθε καμπίνας ενός line array συστήματος. Το RDNet πρωτόκολλο βασίζεται στο πρωτοκόλλο επικοινωνίας RS-485 το οποίο είναι εξαιρετικά σταθερό και επιτρέπει την αμφίδρομη μεταφορά δεδομένων και εντολών μέσω ενός απλού XLR καλωδίου. Επιπλέον στη σειρά ανήκει και το RDNET Control 8 (8 OUTPUT MASTER UNIT) που αποτελεί ένα σύστημα ελέγχου (σε πραγματικό χρόνο) και διαχείρισης έως 256 μονάδων linked μέσω bus.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
www.kariotis.gr, www.rcf.it

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση